El Garrotxa Approp, l’app de foment de l’economia local de la Garrotxa, amb la qual pots estalviar mentre compres a la comarca, ja acumula més de 10.270 usuaris o proppers. Ha fet circular més de 8,7 milions d’euros per la Garrotxa des de la seva arrancada, que s’han materialitzat en més de 193.000 compres. Més de 100 establiments ja confien en el projecte i participen en les campanyes de dinamització, a més de fer l’aportació del 3% que va directe a la guardiola dels usuaris quan realitzen les compres escanejant el codi QR de l’Approp.

Fins al 30 de juny, torna la campanya preferida dels propers: la ruleta del Garrotxa Approp! Després de cada compra a través de l’app, els usuaris poden fer girar la ruleta i aconseguir premis fins a 15 €, que es carreguen directament a la seva guardiola i serveixen per seguir comprant als establiments adherits! Per fer girar la ruleta, només cal entrar a l’app del seu mòbil després de cada compra.

A més d’inundar de premis aquest mes, el Garrotxa Approp, ha incorporat algunes millores pels proppers, com la possibilitat de tenir el QR de l’usuari al wallet, i així agilitzar el procés de comptabilitzar les vendes per l’approp a la vegada que es fa el pagament des del mòbil.

També, des d’aquest mes, els proppers i qualsevol persona, encara que no tingui l’app, pot comprar vals per a regalar a través de la web garrotxaapprop.cat. És una opció perfecta per aquelles persones que els costa trobar un regal especial per a familiars i amics, perquè quin millor regal que escollir approp de casa? La compra d’un val no té cap cost, es pot fer en targeta des de la web i és una manera de donar llibertat absoluta a l’altre per comprar-se alguna cosa que necessita, dinar a un restaurant, passar una nit en un hotel de la comarca o viure una experiència d’aventura!

Si es vol estar al cas de totes les campanyes i sortejos del Garrotxa Approp, és recomanable activar les notificacions de l’aplicació, així com seguir el perfil d’Instagram del projecte @garrotxa.approp, donar-se d’alta al butlletí electrònic del projecte o entrar al portal garrotxaapprop.cat.

Garrotxa Approp és una aplicació gratuïta que es pot descarregar tothom, independentment d’on visqui. Per participar-hi només cal tenir més de 16 anys i anar a l’App Store (Apple), Google Play (Android) o AppGallery (Huawei) i descarregar-se l’aplicatiu. L’app és el resultat d’un projecte de col·laboració entre diverses entitats del territori tals com l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, el Mercat d’Olot, l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa i DinàmiG.